Volleybal @t press

Volleybal nieuws

  1. Roeselare heeft de spanning levend gehouden in de titelfinale in het volleybal. Na de nederlaag in eigen huis afgelopen weekend, ging het nu zelf winnen in de zaal van Maaseik. De bezoekers presteerden sterk en haalden het met een duidelijke 0-3.
  2. Maaseik heeft de eerste match in de finale om de volleybaltitel naar zich toe getrokken. Roeselare moest in nagenoeg alle onderdelen van het spel zijn meerdere erkennen.
  3. Komend weekend gaan in het volleybal de play-offs om de titel van start, bijna vanzelfsprekend een onderonsje tussen Roeselare en Maaseik. Aanvoerders Hendrik Tuerlinckx en Jelte Maan groeiden in al die jaren uit van rivalen op het terrein uit tot vrienden ernaast. Sportweekend zocht hen op op de golfbaan.
  4. Achel heeft op de 6e en laatste speeldag van de Challenge Final 4 Gent verslagen met 3-2. De Limburgers krijgen als winnaar van deze mini-competitie een Europees ticket voor volgend seizoen.
  5. Roeselare en Maaseik waren al zeker van een ticket voor de play-off-finale, maar dankzij een vlotte zege tegen Haasrode-Leuven is Roeselare zeker van het thuisvoordeel in die finale. Maaseik verloor vanavond van Menen.
© 2021 VC FH Nijlen. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper. Powered by JanW-IT