Volleybal @t press

Volleybal nieuws

  1. Dit weekend begint de nieuwe volleybalcompetitie. Sporza blikt vooruit met Dominique Baeyens, een van de meest gelauwerde coaches in ons land. Baeyens speelde meermaals kampioen met Zellik en Roeselare, was jarenlang bondscoach en werd acht keer verkozen als Trainer van het Jaar.
  2. Na 35 jaar heeft Mathi Raedschelders afscheid genomen als voorzitter van volleybalclub Maaseik. Bij Sporza blikt hij een laatste keer terug: wat is hem bijgebleven van die veel hoogtepunten die hij heeft meegemaakt?
  3. Yurek Strumilo is op 72-jarige leeftijd overleden. De legendarische volleybalcoach stond jarenlang aan het hoofd bij Belgische topclubs. Hij verloor een jarenlange strijd tegen kanker.
  4. Asterix Avo Beveren is in de Champions League volleybal niet voorbij het eerste obstakel geraakt. Na de heenmatch verloor het ook de return in eigen zaal tegen Olympiakos, opnieuw met 1-3.
  5. Goed nieuws voor de Yellow Tigers: zij krijgen binnenkort een ticket voor het WK van volgend jaar in Nederland en Polen opgestuurd. Minder goed nieuws voor de Red Dragons: de brievenbus van onze volleybalmannen blijft leeg.
© 2021 VC FH Nijlen. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper. Powered by JanW-IT