Richtlijnen Sportcomplex 't Zand - Kleedkamers

Richtlijnen Sportcomplex 't Zand

Hier kan je zien wat de huidig geldende richtlijnen zijn voor de organisatie van wedstrijden in ons sportcomplex rond registratie, toeschouwers, kleedkamers, douches, watervoorziening, etc., maar ook onze cafetaria (horeca)... klik hier om alles na te lezen (laatste update 08/10/2020)

Verdeling kleedkamers

Om een coronaproof wedstrijdorganisatie te voorzien, worden de kleedkamers vooraf verdeeld. We beschikken over 4 kleedkamers (beneden : 1 en 2 - boven : 3 en 4) De verdeling is zo opgezet dat er maximale verluchting mogelijk is en ploegen mekaar niet treffen tijdens het wisselen tussen wedstrijden.

Kleedkamers kunnen momenteel enkel NA de wedstrijd gebruikt worden.  Ga na de match meteen douchen/omkleden en beperk het gebruik tot 30 min. Vanuit de lokale overheid is het gebruik toegestaan, maar wordt opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te douchen. Onze douche zijn niet gedeeld, elke kleedkamer heeft een aparte doucheruimte (dus in eigen bubbel) Ga echter niet bezweet de cafetaria binnen. U komt dus naar de wedstrijd in wedstrijdoutfit, wisselkledij in een gesloten sportzak. U wisselt van schoenen aan de banken. Ga je iets drinken in de cafetaria, sportzakken gaan niet op de tafels, maar achteraan in de sporthal aan de rekken !

Elke kleedruimte moet na elk gebruik ontsmet worden, zelfs als er niet gedouched is : banken, kapstokken, deurklinken en douchekettingen. In de gang boven en beneden hangt hiervoor een drukspuit met ontsmettingsmiddel.

Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker  (ook bezoekers) dat dit goed gebeurd. Ze moeten (na elk gebruik) boven ook de ramen open en laat de kiepvensters beneden openstaan. De thuisploeg kijk hier ook mee op toe. Volg ook de juiste opzet in ons wedstrijdprotocol. Voor scheidsrechters, kom best in outfit naar de wedstrijd

Hieronder kan je steeds vanaf maandag zien welke kleedkamer aan uw ploeg is toegewezen. U mag enkel deze kleedkamer gebruiken. Is de vorige wedstrijd nog niet afgelopen, zet je dan ergens in de cafetaria, kom zeker niet te vroeg naar de sporthal. In de kleedkamer en verplaatsing naar de zaal richting je veld, kleedkamer of toiletten => mondmasker verplicht.

De verdeling zal ook elk weekend uithangen aan de toegangsdeur in de cafetaria en in de gang aan de trap. Opgelet, in het complex geldt een dubbele registratieplicht, zowel als toeschouwer als cafetaria bezoeker. Noteer uw aanwezigheid via de QR code of in het registratieboek

Training en kleedkamers ?

Kom zoveel mogelijk in sportkledij, jeugd gaat vanaf heden geen kleedkamer gebruiken op training, onze senioren kunnen dat nog wel, maar elke kleedkamer dient ontsmet te worden. Probeer thuis te douchen (tenzij u iets gaan drinken in de cafetaria), info op onze site. De toegewezen kleedkamer blijft wel van toepassing voor seniors, zodat we geen training bubbels mixen en voldoende ventilatie tijd hanteren

Waar train ik ? 

Spelers kunnen momenteel enkel trainen in ploegen waar ze effectief in de competitie gaan meespelen, zo vermijden we dat ploegen gaan mixen. Extra trainen mag niet.

De belangrijkste regel

Kom niet trainen of wedstrijd spelen als u ziek bent of zich niet goed voelt, (positief) getest of in afwachting bent van een uitslag of (mogelijk) contact hebt gehad (bv op het werk of in de klas) met een (mogelijke) besmetting. Geef dit meteen door aan het secretariaat bij de minste twijfel zodat we het nodige kunnen ondernemen binnen de club, uiteraard zal dat anoniem gebeuren, maar enkel op die manier kunnen we (hopelijk) blijven trainen en volleyballen, we rekenen hiervoor op de individuele verantwoordelijkheid. Bij twijfel, blijf thuis !

Cafetaria ?

Onze cafetaria is open volgens horecaregels. Voor de tappers van dienst, er wordt bediend aan tafel (bestel in het weekend zoveel mogelijk via QR), na elk bezoek van een klant moet de tafel eerst ontsmet worden door de ploeg van dienst, er staat materiaal achter de toog. Hou hier rekening mee.

Vragen ?

Corona regels zijn er om in ieders belang gerespecteerd te worden, Corona regels zijn er niet om discussies uit te lokken en in vraag te stellen. Opgelegde maatregelen komen tot stand in overleg met (lokale) overheid, sportbonden en kaderen in het collectief belang. Alle medewerkers actief in onze club trachten op vrijwillige basis alles zo goed mogelijk te laten verlopen in het algemeen belang : zij verdienen enkel appreciatie als ze u aanspreken over bepaalde zaken

Surf regelmatig naar onze website, ook de sporthal protocollen kunnen regelmatig wijzigen, ga dus zeker checken daags voor uw verplaatsing op vrijdag. Alle protocols worden immers regelmatig bijgesteld. 

 

© 2021 VC FH Nijlen. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper. Powered by JanW-IT